Att springa och fotografera samtidigt

Kommer ihåg i filmen Yesman när de gör den där kombinerade sporten i slutet där de både är ute och springer och fotograferar. Klart att bilderna de tar blir lite suddiga då och inte alls lika bra som om de bara hade promenerat och tagit bilder, men det är en rolig idé. Jag har faktiskt funderat på att testa det. Har gjort det lite grann med mobilen när jag var ute och sprang nu sist men nästa gång kanske jag ska ta med mig kameran så att jag faktiskt kan försöka att få till bilder i lite högre kvalitet.

Sen om jag verkligen vill få snygga bilder på något, porträttfotografier eller liknande så kan jag alltid gå till Ida Bygdén Photography igen och se till att få bilderna tagna av henne. Hon har så skön stil på sina bilder, det är pasteller och mjuka toner och vi har redan ett bröllopsfoto taget av henne. Men vore lite kul att få henne att ta bilder på barnen också så att vi kan sätta upp en sådan bil på hyllan bredvid bröllopsfotografiet. Tror faktiskt att det kan bli riktigt bra.

Men ja, löpning är roligt och det är viktigt att få motion samtidigt som det kan bli lite tråkigt att bara springa. Så det här med att agera fotograf och samtidigt träna är en väldigt kul idé. Om inte annat så ger det en annat att tänka på medan man springer, så då kanske man inte tröttnat lika lätt utan kan springa längre för att man distraherar sig själv.