Träning och spraytan

Vet att det finns vissa som stör sig på oss som är vältränade och som väljer att visa upp det. Men jag tänker inte sluta att göra det bara för att det finns de som är emot det. För det handlar inte om att jag ska skryta eller slå ner på andra, utan om att jag är stolt över min egen kropp och att jag vill visa upp den för att jag mår bra av det. Det är stärkande för mitt självförtroende och jag har faktiskt jobbat hårt för att få kroppen så det måste jag väl få visa det också och inte dölja det i säckiga kläder bara för att andra som inte orkar träna ska må bättre.

Jag har en bra kropp, det står jag för. Däremot kan jag inte säga att jag är vidare snygg i färgen. Är otroligt blek naturligt och blir nästan inte alls brun av att vara i solen eller att vara utomlands så då brukar jag istället göra spraytanStudio Kalmar. Inte så ofta för det skulle vara väldigt onödigt och bli väldigt dyrt. Men då och då. När jag ska fotograferas eller ska på en fest eller någonstans där jag vill se lite brunare ut än vad jag gör naturligt. Tycker musklerna blir mer synliga och ser bättre ut när man är lite mörkare också, och inte helt kritvit som jag är nu. Sen tycker jag om mitt röda hår det är inte det, men den vita hudtonen, den skulle jag gärna slippa. Är väl som de allra flesta, att jag önskar jag såg ut på något annat sätt än vad jag gör. Att jag vill ha precis det jag inte kan få eller har.

Klart jag inte bara tränar för att få en snygg kropp utan för att må bra också. Sen är det en väldigt bra bonus men en trimmade kropp också. Och en brunare och lite solbränna också genom spraytan på Studio Kalmar.