Thaimassagen förbättrade min prestation

Tjena, hallå, hej. Välkomna hit till min blogg som jag nu har drivit i fyra år” Har ni som jag en förtjärlek till motion och träning? I så fall tycker jag att ni ska fortsätta läsa detta inlägg då jag kommer berätta lite för er hur man kan förbättra sin prestation i träningen.

Hemligheten till en bättre prestation är avslappning och det är därför jag kontinuerligt tar en thaimassage i Kristianstad hos Thaimassage Helsingborg varannan måndag för att kunna må bättre under de två kommande veckorna. Jag märkte att massage förbättrade min prestation i min styrketräning för ungefär ett år sedan då jag av ren spontanitet gick på thaimassage i Kristianstad med min mamma. Vi skulle ha en dag tillsammans och bestämde oss för att gå till Thaimassage Helsingborg för att se hur det egentligen är att bli masserad eftersom ingen av oss hade blivit det innan.

Vi tog massagen och det var skönt. Vi åkte vidare och sedan tänkte jag inte mer på det. På kvällen gick jag till gymmet som vanligt och jag kände hur bra jag gjorde ifrån mig. Jag lade på vikt på nästan alla övningar. Först förstod jag inte var det var men efter att ha tagit två omgångar till av thaimassage i Kristianstad och fortsatte prestera ännu bättre på gymmet så förstod jag att kroppen klarar mer om man inte är spänd hela tiden. Kroppen måste vara avslappnad för att den ska orka.

Så om ni är träningsfreaks där ute eller om ni bara behöver slappna av för en stund tycker jag att ni ska testa på massage. Bor ni i skånetrakterna tycker jag också att ni ska gå till detta företag och få en thaimassage i Kristianstad.

Nu ska jag gå till gymmet på spinning i en timme, så vi får se hur det går. Ha det bäst!