Hundrastning som både arbete och motionsform

Mitt första jobb någonsin var när jag var tretton år gammal och skulle gå ut med grannens hund. Eller just det var inte det första jobbet men det fick mig att inse att hundrastning var roligt och att jag skulle kunna jobba med det. Så mitt första jobb var att jag satte upp lappar lite överallt om att jag erbjöd hundrastning i Sölvesborg, både bra som jobb och som extra motion. För jag ville ha ett extrajobb där på sommaren men var alldeles för ung för att kunna ha ett riktigt jobb så då blev det helt enkelt så att jag fick gå ut med andras hundar, vilket var perfekt för mig för jag älskar hundar men fick inte ha någon hund hemma för mina föräldrar tyckte inte alls lika mycket om det.

Sen när jag blev lite äldre så fortsatte jag faktiskt med hundrastningen men då på Forsanders Änglar KB, en verksamhet som erbjuder just hundrastning. Så det blev perfekt för mig. Även den verksamheten var i Sölvesborg, så så mycket bättre än det kunde det knappast bli. Jobbade för dem ett tag och sen när jag började jobba så har det istället blivit så att det har blivit jag som har fått anlita dem. För jag har lite för långt mellan hemmet och jobbet för att jag ska kunna åka hem och gå ut med Dexter på lunchrasten. Så låter en från Forsanders Änglar KB åka hem till mig en gång varje dag på vardagarna medan jag är på jobbet och gå ut med honom. Perfekt.