Byggföretaget med vältränade byggarbetare

Har tänkt lite på det här med byggarbetare och hur de alltid kan se så vältränade ut. Jag förstår att de måste vara det, för det är inget lätt arbete som de utför. Många byggföretag utför riktigt stora arbeten och då får de bära runt på stora bjälkar, massa brädor och sen stå och såga, spika eller riva hela dagarna. Inte konstigt att de behöver sina fika pauser ibland och att de får så snygga kroppar. Det kanske är det man ska göra för att bli vältränad, börja jobba på ett byggföretag här i Vellinge istället för att gå till gymmet. Det finns ett precis här nära oss Nordisk Bygg och Industridesign AB, så kanske borde gå dit och fråga om de söker efter byggarbetare.

Sen kommer vi till frågan huruvida de även går till gymmet, behöver de träna extra, eller räcker det med den fysiska aktivitet de får på jobbet? På ett sätt tänker jag att det kanske borde räcka med den träning de får när de är på jobbet på byggföretaget på plats i Vellinge men samtidigt är det klart att de kanske behöver träna annat också för att undvika skador. Att se till att träna de muskelgrupper som inte får träning på jobbet så att de får jämnt fördelade muskler över hela kroppen.

Vore nog ganska kul med ett mer fysiskt ansträngande jobb, som på Nordisk Bygg och Industridesign AB, men är osäker på om det skulle passa mig. Tror inte riktigt att det är min grej. Får fortsätta med min vanliga träning istället, löpning och vikter på gymmet.